marksbrievenbussen.nl

2 werkdagen bij jou thuis!

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Marksbrievenbussen.nl

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Marksbrievenbussen.nl.  Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 januari 2014.

Bekijk hier de volledige Algemene Voorwaarden

Retour voorwaarden

Termijn voor retourneren

Wanneer u een product retourneert buiten het zichttermijn van 8 dagen, zijn de retourkosten voor eigen rekening. Het retourneren van een bestelling is binnen 8 dagen gratis. Ga hier naar het retourenformulier. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen sturen wij per e-mail een bevestiging dat de retourzending in behandeling wordt genomen. Na ontvangst van deze e-mail wordt het geld binnen acht werkdagen teruggestort. 

Retourneren van product

Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos worden geretourneerd. Zorg ervoor dat u de altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open maakt, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Het termijn voor het verwerken van een geretourneerd product

Per e-mail wordt ene bevestiging gestuurd van ontvangst van de geretourneerde producten en dat deze in behandeling wordt genomen. Na ontvangst van deze bevestiging wordt het geld binnen vijftien werkdagen teruggestort. 

Wanneer is het mogelijk om een bestelling te retourneren?

  • Alleen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in orginele verpakking en in stevige doos wordt geretourneerd, wordt deze in behandleing genomen;
  • Het retourneren dient te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst;
  • Wij adviseren om altijd een bewijs van retourzenden te vragen bij het retourneren.

Download hier het retourenformulier.